cum ne mai distram

de L

uneori nu-mi vine sa cred.

mai nou se organizeaza o calatorie pe un vas de croaziera care reconstituie traseul titanicului. se urmareste respectarea exacta a contextului cruntului accident: de la imbracaminte pana la muzica inceputului de secol xx. in plan mioritic, poporimea se extaziaza pentru ca un nene cu bani si consoarta sa vor participa amandoi impreuna la extraordinarul voiaj, pentru asta primind evident statusul de dumnezei pe pamant.

nu-mi vine sa cred ca un accident, idiferent de cat de stupid mediatizat a fost, in care au murit o gramada de oameni, a ajuns distractia unor oameni cu bani care p%^a lacrimi din coltu’ ochiului cand leo dicaprio raposeaza.

asadar.

daca tot e in trend faza cu reconstituirea celor mai naspa accidente din istorie asa…de distractie, propun ceva zic eu mai creativ. noi astia care nu ne permitem treaba cu croaziera, mergem la cernobal, gasim o centrala atomoelectrica si  luam o groaza de bani de la cei cu dare de mana ca sa-i aruncam in aer. ei cu fantezia ca lucram in slujba omenirii pentru a oferi o experienta de neuitat, noi cu realitatea de a inventa chestii cretine pentru ca nu stim cum sa mai scoatem bani.

Reclame