salvati balenele

de L

mi-au venit baetii astia cu alta…cu legea picnicului, al carei mesaj e simplu: nu mai putem face gratar decat in locurile special amenajate. desigur ca e stupid si ca o lege nu-l va impiedica pe vecinu’  sa stea la coada pentru a face grataru’ in parcarea din spatele blocului, printre c#^%*i de caine si gaze de la masini. totusi nu pot sa-mi ascund o expresie malitioasa, in mare parte pentru ca ar fi un fel de blagoslovire divina de la duhul sfant sa nu mai simt miros de gratar peste tot, de fiecare data cand se mai incalzeste vremea cu 0,000000001° c.

pana la urma, cui ii pasa de mediu si de fapul ca familia dorel lasa mizerie dupa ce s-a adapat pe pajiste, la marginea bucurestiului? daca arunc hartia de la shaorma la gunoi, o arunc nu ca sa „protejez mediul” cu o fantezie de mare tamaduitoare a umanitatii, ci pentru ca se presupune ca sunt un animal civilizat.

daca ar fi pe bune cliseul asta cu „noi protejam mediul”, ar trebui sa renuntam la cea mai mare parte din activitatea pe care o executam per zi. dar desigur ca in rest suntem mari belicosi, mari razboinici ai omenirii in lupta impotriva nenorocitilor care „distrug mediul”.

Reclame