romanului ii place la dragonu’ rosu

de L

nu cu gusturile lumii am eu neaparat o problema, ci cu contextul in care alege sa poarte anumite haine.

de exemplu, pe ger si pe cea mai crunta mocirla din lume, de te-mpotmolesti in moloz si mazga, iar noroiul sare in toate partile, inca se mai gasesc specimene (pe care eu nu indraznesc/ risc sa le recunosc ca fiind oameni, sa ne fie clar!) care se imbraca cu pantaloni skinny albi, ciocate, haina cu un fel de blana care se termina pe undeva pe deasupra buricului si ugg-uri din-alea pe care nu le-am inteles niciodata, dintr-un material ca plasticul, aurii.

trecand peste detaliul estetic al acestor…chestii pe care poti sa le pui pe tine, ma gandesc ca prefer sa-mi iau acolo niste manusi si o caciula, cu toate ca stiu ca arat nasol cu ea, decat sa-mi inghete creerul. adica asta e, n-o sa mai fiu cea mai atragatoare gagica, da’ macar stiu ca n-o sa mor degerata asa de tanara.

acum nu ca mi-as face eu griji, din prea multa iubire, pentru toti cocalarii, sa nu se imbolnaveasca, dar daca m-ai pune pe mine sa aleg intre a fi mai putin printes/a si a ma imbraca bine pe -15°C, n-as avea o dilema prea complicata.

Reclame