cum sa te lauzi cu cat de prost esti

de L

indreptandu-ma trop-trop deunazi spre m, cu geanta plina de chipsuri care fasaiau fas fas, apar in spatele meu doi baeti. unul dintre ei incepe sa povesteasca eroic, urland- probabil incercand sa impresioneze pe cineva sau nu stiu care-i faza, despre cum era el sa ramana corigent la mate, cum a luat 3 in teza si a reusit sa ia intr-un final 5u’.

si dup-aia m-a trasnit. oamenii se lauda cu cele mai cretine chestii, traind cu fantezia ca sunt super smecheri. intotdeauna s-a considerat ca daca te incadrezi in niste clisee, esti foarte tare.

se considera ca daca prefer sa invat o ora pentru un test, in loc sa stau pe facebook si sa urmaresc lumea ca o disperata, sunt cea mai tocilara, cea mai varza, cea mai „no lifer”-ita. in schimb, daca n-am auzit in viata mea de bacovia si raman corigenta la 7842790786,7563(67465)×56832890,0775 de materii, dupa care ma mai si laud ca tuta, nu sunt deloc batuta in cap pentru ca nu reusesc sa inteleg un c**** de materie, ci sunt super smechera. pana la urma, randamentul pe care-l ai la scoala reflecta in foarte mare parte capacitatea ta de gandire. atunci, cum te lauzi tu cu cat esti de lemn?

Reclame