probleme si solutii

de L

imi povesti de cu seara m despre tpu.ro- taramul closetelor bieberiane de 13 ani, al intrebarilor existentialelor de mare interes de la „dragoste & sex”, al relatarii vietii personale care se afla pe undeva la un nivel de preocupare mondial si al implinirii destinului, al internautilor agramati care inainte de a invata gramatica se intreaba daca pot ramane gravizi cu un pix.

 

nu mi-am dat seama pan’ acum, dar problemele cu adevarat cruciale ale existentei sunt:

iam zis pe facebook „ce bine arati,nici nu mai trebuia poze. glumitza,deja stim ca esti frumoasa” si de atunci nu stiu ce sa intamplat de nu o mai am lista de prieteni,mo fi sters o fi vreo eroare a facebookului?

 

cand eram clasa a 8-a unei fete ii placea de mine iar acum si mie imi place de ea,dardeja are un iubit pentru ca eu nu am fost in stare sa ii spun ceea ce simtcrying(.Dar  cred ca am invatat lectia! daca imi place de ea incerc ca doar nu mo omora(ma referin viitor),incercarea morte nare!

 

am 12 ani si vreau sa imi fac un prieten, dar nici nu vreau sa o supar pe mama, ma gandeam sa ne ducem prin parc cu rolele, cu bicicleta, sa ne facem temele…

 

tocmai m-am despartit iubita mea ionela motivul atunci cand am fost la ia sa infatam impreuna parinti iei au iesit in oras amundoi si eram singuri si ia ma iubea mult si am facut o mare greseala ca m-am culcat cu ia ia a insisitata sa-ma culc cu ia o am refuzat insa ia a insistat cu alte cuvinte nu sa putut aptine si ne-am culcat […]

 

BoOomBoniK spune: am o intrebare care ma ingrijoreaza de ceva vreme.colega mea de banca mi-a marturisit intr-o zi ca se masturbeaza…eu am zis :O de cand? si mia zis ca de 1 an si ceva…sincer sunt ingrijorata pentru ea.poate patii ceva oare? eu cred ca nu pateste nimic doar poate isi pierde „virginitatea” (asa cred eu) nu sunt sigura. voi credeti ca si.o poate pierde? :-s

 

am 14 ani si sunt cu un baiat de 5 luni .il iubesc foarte mult .dar mama mea nu intelege asta siface tot posibilul ca sa ne desparta :cand vb cu el la telefon imi ia cartela etc .

 

sunt un baiat frumos atragator si tupeist, multe fete vin la mine cu pretextu ca „vreau sa fac sex cu tine” si nu prea zic nu, asa ca o fac de vreo 3 4 ori pe luna… am 16 ani dar arat de 18 si o fac mai mult cu fete de 17 18 ani considerati asta un lucru rau?

 

astazi m`am certat cu pr meu pentru ca i`a spus verisoara lui care  are 24 de ani( cu 2 ani mai mare ca el) ca eu am intrat pe facebook si ca am vb cu baietii si ca dupa ce el adormea eu intram pe facebook.

 

daar…am si invatat ceva:

 

 

Reclame