pe sticla

de L

m-am amuzat aseara uitandu-ma pe fuga la domnu’ dan direct si senzational, emisiune care avea urmatoarea tema:

ok. gheorghe zamfir a implinit 70 de ani. un talent real, un om exceptional in muzica. beton, da’ nu intereseaza poporimea. astfel incat e necesara o completare jenibila, legata de viata lui personala, recte: „dar are iubita cu 40 de ani mai tanara decat el”. soc, soc, soc, news alert, flash alert, senzational, exclusiv. babele din intreg satul abandoneaza „nora pentru mama” si „state de romania” si se aduna in santul din fata portii, discutand: „ai auzit, fa, ca zamfir tine pe una mai mica cu patruj’ de ani, fir-ar al morţâ…”.

in josul ecranului avem un sondaj de mare importanta pentru viitorul intregii umanitati: „credeti ca gheorghe zamfir va avea un copil cu iubita lui nicoleta beca?”. citind intrebarea, nu reusesc sa-mi stapanesc o apucatura salbatica de a-mi exprima parerea cu privire la subiectul asta. si mai e o problema. cine e „iubita lui nicoleta beca”?! a, sau poate ca cineva a ignorat complet necesitatea unei virgule in contextul dat. noo, n-are com!

da, dar subiectul gheorghe zamfir plictiseste la un moment dat. acum se digera cele cu pepe, oana si tudy, amantul oanei. ei, atunci punem un titlu ca „urmeaza sa-l vedeti pe tudy ce face in toaleta”. abia aici se petrec lucruri senzationale.

concluzie, baetii astia in general isi bat joc de oameni. problema e ca nu-i deosebesc pe neanderthalienii cu fantezii in care descopera focul, de oamenii care poate ar merita sa le fie servita o televiziune cat de cat decenta.

Reclame