psycho

de L

cel mai bizar lucru pe care l-am vazut in ultimul timp e salad fingers, ceva care se incadreaza in categoria filmuletelor de batut copiii acasa.

ok. pornim de la ideea ca unora le place. ok, foarte bine. cu tot respectul pentru munca atat de dedicata a creatorului, recte david firth, apuca-te de colectionat timbre/ servetele/ monede. in mod normal, o animatie de genu’ ar trebui sa-ti provoace o oarecare senzatie de placere. eu simt doar ca socheaza, nu-ti permite nici sa te infiori, nici sa te amuzi. am vazut multe filme horror, iar „psycho”-ul din ’60 a lui hitchcock e biblia mea, dar salad fingers e sadic, depresiv, tulburator, bolnav. mai mult, enerveaza, plictiseste, indispune.

bine, ma, ar putea spune unii, da’ happy tree friends nu-s sadici? ba da, sunt, dar ei pun accentul pe cu totul altceva, ei chiar te fac sa crezi ca daca te amuza filmuletele lor, nu inseamna neaparat ca esti alienat, spre deosebire de salad finger.

apoi, multe din reactiile videourilor cu salad fingers sunt juste:

this video gave me cancer.

this shit is just fucked up.

i saw that at 3:20, after i scrapped the shit off my pants.

eu nu gasesc in ele niciun fel de logica, morala sau continut. ce e mai trist e ca au viewuri cu milioanele pe youtube. pentru ce?

Reclame