poze noi

de L

avand experienta site-urilor de socializare, unde kitschul, prostul gust si penibilul primeaza, locul de afirmare al multor minti tulburate, am realizat si eu cam ceea ce-nseamna acum o poza reusita. nu fac confuzia dintre presupusa poza reusita si cele de pe site-uri cu specific manelistic tip cocalari/pitzipoance, cu carpeta rapirea din serai pe perete, teancuri de bani, soba de teracota si ochelari de soare tinuti pe frunte. poza pe care o descriu e cu mult mai raspandita.

revenind, tiparul pozei reusite

ok, o gagica misto, impodobita ca de cumetrie, zambeste lasciv din poza. pana aici, numai lapte si miere. ceea ce e neglijat, neobservat si necomentat e insusi decorul. cadrul pozei este intotdeauna o incapere, de preferat garsoniera. niste multe obiecte aferente casei sunt lasate la privirea tuturor, anume: prize, intrerupatoare, prelungitoare, toaleta din baie (a trecut vremea cand ma exprimam si eu cu „buda”, „bideu”, chiar „wc” si nimeni nu-mi batea obrazu’), haine murdare aruncate pe jos, o bucata de branza pe masa, o oala jegoasa, un fier de calcat, o punga de detergent, un aragaz, un pieptan, o lustra etc.. si cum am putea uita clasicele poze in oglinda din baie, deasupra chiuvetei (nu „ghiuvetei”, nici „ghiuwetei”, cum am mai avut norocirea de a intalni), unde pe raftul din baie se pot observa geluri, creme, periute de dinti, sprayuri si toate produsele cosmetice care-l determina pe subiectul pozei sa fie atat de chipes. dar cel mai important element al pozei de baie este, ati ghicit, faianta de pe pereti.

in cadrul pozei pot intra si alti oameni. jumatate de cap al surorii de 5 ani a printesei sau bunica bolnava.

(si un retardat mintal e capabil sa cropeze, la dracu!)-izbucnire necontrolata, atitudine negativa, a nu se citi de catre persoanele care trec prin viata zburdand de fericire ca niste oite pe o pajiste verde, plina de floricele. (asta e, adorabil!)

bineinteles, o asemenea poza va fi incarcata pe un site de socializare, intr-un album virtual denumit „fun”, „eu”, „me” sau, preferatul meu, „in tineretzile mele”.

ultimul pas, se da mass la toata lista de messenger: „bn all, poziki noi pe facebok. plz comm d-au inapoi”.

Reclame